Van Polen lacht: 'Dat kost me mijn huwelijk en de supporters zullen me uitkotsen'

Van Polen lacht: 'Dat kost me mijn huwelijk en de supporters zullen me uitkotsen'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 13:38wo 27-01-2021 om 13:38

PEC Zwolle-icoon Bram van Polen heeft niet de ambitie om Kazuyoshi Miura achterna te gaan. De Japanner wordt in februari 54, maar plakt er nog een jaar aan vast bij Yokohama FC.

"Mijn vader stuurde dat bericht vorige week al door", zegt Van Polen over het Miura-nieuws in de Voetbal International-podcast Scorebordjournalistiek. "Daarbij schreef hij: Je hebt altijd baas boven baas. Dat is ik ook echt zo. Maar nee, dat zit er niet in. Echt niet. Dat moet ik ook echt niemand aan willen doen denk ik. Dat kost me mijn huwelijk, de supporters zullen me uitkotsen en waarschijnlijk beland ik dan in een rolstoel. Laten we dat maar niet doen."

Van Polen (35) is bezig aan zijn veertiende seizoen in dienst van PEC Zwolle en passeert later dit seizoen de grens van 400 wedstrijden in het betaald voetbal. Door de jaren heen is hij, mede door de jongere generatie, 'veel bewuster' gaan leven voor zijn sport. "Dat zit hem in krachttraining. Als je mijn lichaam van nu vergelijkt met dat van vijftien jaar geleden, dat is wel een wereld van verschil. Maar ook met voeding. Daar ben je gewoon veel bewuster mee bezig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws