Breaking news

LIVE: Ten Hag kiest voor 'AZ-variant' op cruciale Europa League-avond Ajax

'Ongelukkig Vitesse-huwelijk lijkt beperkt te blijven tot twee minuten tegen ADO'

'Ongelukkig Vitesse-huwelijk lijkt beperkt te blijven tot twee minuten tegen ADO'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 22:20wo 27-01-2021 om 22:20

Het ongelukkige huwelijk tussen Filip Delaveris en Vitesse lijkt na één jaar al te stranden. Volgens de Gelderlander is de twintigjarige aanvaller weer op weg naar zijn geboorteland Noorwegen.

Brann Bergen, de nummer tien van het in december afgesloten Tippeligaen-seizoen, heeft zich volgens de Gelderlander in Arnhem gemeld. De Noorse club lijkt het tot 2023 doorlopende contract van Delaveris af te willen kopen en is daarover in gesprek met Vitesse, bericht het regionale medium. Een akkoord tussen beide partijen lijkt een kwestie van tijd: Delaveris heeft in Arnhem geen uitzicht op speeltijd en mag van trainer Thomas Letsch vertrekken.

De Noorse jeugdinternational werd eind januari 2020 – vlak voor het verstrijken van de transferdeadline – overgenomen van Odds BK. Mede door hardnekkig blessureleed is zijn bijdrage sindsdien uiterst summier gebleven. Delaveris viel aan het begin van dit seizoen twee minuten voor tijd in tegen ADO Den Haag en het lijkt er sterk op dat zijn Eredivisie-avontuur beperkt gaat blijven tot die twee minuten. Woensdagavond zat hij ook niet in de wedstrijdselectie tijdens het uitduel met VVV-Venlo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws