Breaking news

LIVE: Ten Hag kiest voor 'AZ-variant' op cruciale Europa League-avond Ajax

Kuwas maakt binnenlandse overstap naar Al-Jazira en krijgt Nederlandse trainer

Kuwas maakt binnenlandse overstap naar Al-Jazira en krijgt Nederlandse trainer

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 12:02do 28-01-2021 om 12:02

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 12:18do 28-01-2021 om 12:18

Brandley Kuwas maakt de overstap naar Al-Jazira, waar Marcel Keizer momenteel de trainer is. De oud-speler van Heracles Almelo moest noodgedwongen vertrekken bij zijn vorige club Al-Nasr, maar heeft binnen een mum van tijd een nieuwe uitdaging weten te vinden. 

Door de komst van de Oezbeek Dostonbek Khamdamow naar Al-Nasr bereikte de club uit de Verenigde Arabische Emiraten het limiet van het aantal buitenlandse spelers dat een team mag hebben. Het bestuur van Al-Nasr besloot dat Kuwas het veld moest ruimen. De vleugelaanvaller blijft echter actief in dezelfde competitie en maakt tijdelijk de overstap naar Al-Jazira, waar hij te maken krijgt met coach Marcel Keizer.

De oud-trainer van Ajax presteert zeer goed met de club uit Abu Dabhi en staat momenteel tweede in de nationale competitie van de Verenigde Arabische Emiraten. Het wordt voor de 28-jarige Kuwas zijn tweede buitenlandse avontuur, nadat de aanvaller uit Curaçao in de zomer van 2019 vertrok bij Heracles. Daarvoor speelde Kuwas in Nederland voor Excelsior en FC Volendam.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws