Veerman bevestigt interesse: 'Ik kost aardig wat, dat weet ik stiekem wel'

Veerman bevestigt interesse: 'Ik kost aardig wat, dat weet ik stiekem wel'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 12:24do 28-01-2021 om 12:24

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 12:50do 28-01-2021 om 12:50

Joey Veerman moet 'aardig wat kosten'. Dat vertelde de middenvelder van sc Heerenveen woensdagavond met een brede glimlach aan de NOS.

Veerman speelde een dijk van een wedstrijd tegen Feyenoord, dat met 3-0 klop kreeg van Heerenveen. Vorig jaar waren de Rotterdammers nog in de markt voor de 22-jarige Volendammer. "Dat klopt wel, dat zijn ook de verhalen die ik heb gehoord", bevestigt hij de Feyenoord-interesse aan de NOS.

Een transfer kwam niet van de grond. "Corona kwam ertussen", aldus Veerman. "Toen was er geen geld meer om mij te halen. Of ik zo duur ben? Oh, dat weet ik niet." Vervolgens moet hij lachen. "Nou, stiekem weet ik het wel. Ja, ik denk dat ik wel aardig wat kost."

\Veerman liet zich na de wedstrijd voor de camera van ESPN ook al uit over een mogelijk vertrek bij Heerenveen. "Ik hoop op een mooi cluppie aan het einde van dit jaar. En anders blijven we nog een jaar hier", zei de middenvelder, die zowel een buitenlandse transfer als een stap hogerop in Nederland wel ziet zitten. "Sevilla, AZ, Ajax of PSV? Laat ze eerst allemaal maar komen, dat zou mooi zijn, haha."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws