Feyenoord legt supertalent (14) vast tot 2024: 'Hij is al tot heel veel in staat'

Feyenoord legt supertalent (14) vast tot 2024: 'Hij is al tot heel veel in staat'

28-01-2021 13:42 Laatste update: 14:05
164

Feyenoord heeft een belangrijke slag geslagen door de slechts veertienjarige Aymen Sliti vast te leggen. Het talent zet zijn handtekening onder een contract tot medio 2024 bij de Rotterdammers. 

Dat meldt Feyenoord via haar officiële kanalen. Sliti is een linksbuiten die momenteel uitkomt voor Feyenoord Onder 15. De jeugdspeler liet de laatste maanden al van zich horen, door de nodige goals en assists te produceren.

Stanley Brard, hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord, ziet dat Sliti een goede ontwikkeling doormaakt. "Aymen is een heerlijke speler om naar te kijken", vindt Brard. "Een jongen met een ragfijne techniek die op jonge leeftijd al tot heel veel in staat is. Hij onderstreept dagelijks ons gelijk om hem naar Feyenoord Academy te halen. De komende jaren gaan we hem daar klaarstomen voor het grote werk, waar hij ongetwijfeld nog terecht gaat komen."

"Feyenoord is een schitterende club", laat Sliti weten na het ondertekenen van zijn contract. "De komende jaren wil ik me bij Feyenoord Academy verder ontwikkelen, en daarna de stap maken naar Onder 21 en het eerste elftal." Sliti is overigens nog niet lang speler van Feyenoord. De Rotterdammers pikten hem in de zomer van 2020 nog op bij FC Twente.