'Er is interesse voor Giakoumakis, maar het moet voor ons beiden interessant zijn'

'Er is interesse voor Giakoumakis, maar het moet voor ons beiden interessant zijn'

28-01-2021 20:18 Laatste update: 20:21
32

Technisch manager Stan Valckx van VVV-Venlo rekent erop dat goudhaantje Giorgos Giakoumakis tot de zomer blijft. Alle aandacht is op de Griekse spits gevestigd, vooral na zijn vierklapper tegen Vitesse van woensdag. 

VVV scoorde dit seizoen 32 keer en ruim de helft daarvan staat op naam van Giakoumakis, twintig om precies te zijn. De interesse in de spits neemt toe. "We verwachten langzamerhand dat we onze Griekse spits tot de zomer kunnen behouden. Die kans schat ik groot in", zegt Valckx tegen ESPN. "We zijn niet van plan om hem in de laatste paar dagen van de transferperiode te verkopen. We willen zelf ook niet in de problemen komen."

Valckx laat aan De Telegraaf weten dat Giakoumakis er goed opstaat. "Er is zeker belangstelling voor hem, maar het moet interessant zijn voor ons als club en voor Giakou zelf. Tot nu is er nog niets geweest dat voor ons allebei interessant was. Giakou staat er zelf heel reëel in. Hij weet ook dat de kans groot is dat er in de zomer veel interessantere opties voor hem komen."