Kuyt kondigt Feyenoord-nieuws aan: 'We treden samen naar buiten'

Kuyt kondigt Feyenoord-nieuws aan: 'We treden samen naar buiten'

28-01-2021 21:03
110

Feyenoord en Dirk Kuyt komen binnenkort met nieuws over de trainerscarrière van laatstgenoemde. Dat heeft Kuyt donderdagavond gezegd bij Ziggo Sport.

Het is de laatste maanden stil rond Kuyt. Hij zou worden klaargestoomd als nieuwe hoofdtrainer, maar het is de vraag hoe dat er nu voor staat. "Ik ben op dit moment in gesprek met Feyenoord. We hopen binnenkort naar buiten te treden over hoe ik mijn trainerscarrière een vervolg ga geven", zegt Kuyt bij Ziggo Sport.

Wedden

Meer odds

Het was de bedoeling dat Kuyt hoofdtrainer zou worden in De Kuip. Die afspraak werd gemaakt met voormalig technisch directeur Martin van Geel. Nu zwaait Frank Arnesen met de scepter in Rotterdam-Zuid. "Frank zit er nu al een tijdje. Toen ik als speler stopte had ik samen met Martin bepaalde doelen. Met mezelf en Feyenoord met mij. Dat is zo gebleven", zegt Kuyt.

"Sjaak Troost was interim-technisch directeur en later kwam Frank. Met alle directeuren heb ik veel contact gehad. De afgelopen twee à drie jaar heb ik binnen de club veel ervaring opgedaan."