Contractnieuws bij Sparta: 'Na stapje terug twee stappen vooruit gemaakt'

Contractnieuws bij Sparta: 'Na stapje terug twee stappen vooruit gemaakt'

Gepubliceerd: vrijdag 29 januari 2021 om 15:39vr 29-01-2021 om 15:39

Sparta Rotterdam heeft het contract van technisch directeur Henk van Stee opengebroken en verlengd tot medio 2024. Het oude contract van Van Stee op Het Kasteel liep nog door tot de zomer van 2022.

Beide partijen hebben besloten om hier nog twee jaar achteraan te plakken. "Henk is bij ons binnengekomen toen we in degradatiestrijd waren en uiteindelijk een stapje terug moesten doen. Maar na deze stap terug hebben we met elkaar twee stappen vooruit gezet met een promotie in 2019 en een elfde plaats in 2020", begint directeur Manfred Laros op de clubwebsite van Sparta.

Laros is tevreden over het werk van Van Stee. "Na een moeilijke start dit seizoen, zeker met ons competitieprogramma, staan we nu op een fraaie tiende plaats en zijn we hard op weg om ons wederom te handhaven op het hoogste niveau. Dit doen we met een herkenbare manier van spelen en met een mix van spelers uit de eigen jeugdopleiding en gerichte aanwinsten van andere clubs."

Van Stee hoopt de aankomende jaren stappen te maken met Sparta en heeft er vertrouwen in dat dat gaat lukken. "Het is ontzettend mooi om te zien dat we vanuit de Keuken Kampioen Divisie nu voor het tweede seizoen op rij meedoen in de middenmoot van de Eredivisie. We hebben bij Sparta allemaal de ambitie om hier de komende jaren een goed vervolg aan te geven en met de hele club door te groeien naar een stabiele Eredivisie-club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws