Ünüvar zaait verwarring na goal tegen Jong PSV: 'Het is een eerbetoon aan hem'

29-01-2021 21:53
75

Naci Ünüvar zaaide tijdens de wedstrijd tussen Jong PSV en Jong Ajax verwarring door na zijn doelpunt op een opmerkelijke manier te juichen. Hij stopte een bal onder zijn shirt en stak zijn duim in zijn mond. Het gebaar was echter niet voor hemzelf, maar voor zijn broer.

Ünüvar, zelf zeventien jaar oud, kan na de wedstrijd lachen om de vraag van de verslaggever van ESPN. Hij wordt zelf geen vader, zo geeft hij aan. "Mijn broer wordt vader dit weekend, het is een eerbetoon aan hem. Ik word sowieso geen vader", lacht Ünüvar zijn tanden bloot.

De jonge aanvaller van Jong Ajax zorgde na ongeveer zeventig minuten spelen voor de beslissende 1-2 op bezoek bij Jong PSV door een rebound achter keeper Maxime Delanghe te tikken. Ünüvar mocht echter van geluk spreken dat hij op dat moment nog op het veld stond: in de eerste helft maakte hij een snoeiharde overtreding op Shurandy Sambo, maar hij kreeg slechts een gele kaart van scheidsrechter Stan Teuben.