'Ajax wil Trésor binnenhengelen, concurrentie van Wolfsburg en Club Brugge'

'Ajax wil Trésor binnenhengelen, concurrentie van Wolfsburg en Club Brugge'

Gepubliceerd: zaterdag 30 januari 2021 om 08:55za 30-01-2021 om 08:55

Laatste update: zaterdag 30 januari 2021 om 13:22za 30-01-2021 om 13:22

Mike Trésor Ndayishimiye wordt voor de derde keer in verband gebracht met Ajax. Het Nieuwsblad maakt melding van belangstelling, terwijl AA Gent al een bod zou hebben gedaan.

Willem ll kreeg volgens Het Nieuwsblad een bod van drie miljoen euro binnen van AA Gent op Trésor, maar heeft dat geweigerd. En Trésor zou die move zelf ook niet zien zitten. De vraagprijs ligt op 4,5 miljoen euro. Het Nieuwsblad schrijft dat Club Brugge wel nog in de race is en dat er ook gesprekken met Ajax en VfL Wolfsburg worden gevoerd.

Begin oktober zou Ajax een last-minute-poging hebben gedaan om Trésor op te halen bij Willem ll, maar dat gerucht werd toen ontkracht. En vorige maand repte de Franse sportkrant L'Équipe over interesse van Ajax. Nu worden Trésor en Ajax in Belgische media aan elkaar gelinkt.

De vraag is of Ajax met Trésor anticipeert op een vertrek van Quincy Promes naar Spartak Moskou, mocht het bericht waar blijken te zijn. Promes zou ergens in de komende dagen nog kunnen vertrekken. Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf liet weten dat Ajax meerdere namen op het lijstje heeft staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax dit doen?

Ja
42%
Nee
58%
(4853 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws