Avdijaj wil alweer vertrekken bij Emmen: 'Hij is daarover wat vragen gaan stellen'

Avdijaj wil alweer vertrekken bij Emmen: 'Hij is daarover wat vragen gaan stellen'

30-01-2021 11:55
26

Donis Avdijaj vertrekt hoogstwaarschijnlijk al na enkele maanden bij FC Emmen. De 24-jarige vleugelaanvaller twijfelt aan zijn kansen in Drenthe, nu de club ook Luka Adzic en Kerim Frei heeft vastgelegd.

"Donis heeft de afgelopen dagen natuurlijk een aantal spelers zien binnenkomen en is daarover wat vragen gaan stellen", zegt voorzitter Ronald Lubbers tegen Voetbal International. "Hij is niet de meest geduldige speler, dus we hebben hem de ruimte geboden om een andere club te vinden."

Avdijaj tekende in november nog een contract tot het einde van het seizoen bij Emmen, met een optie voor nog een jaar. Volgens Lubbers is er van hard feelings geen sprake. "Hij was bij Schalke 04 ooit een mega-talent, daarna is hij in de spotlights komen te staan en zijn er wat dingen rond hem gebeurd. Als je zijn persoonlijke situatie zou kennen, zou je daar wel begrip voor hebben. Ik heb in de gesprekken toch wel sympathie voor hem gekregen en had gehoopt dat het voor hem anders was gelopen bij ons."

Emmen hoopt de selectie van coach Dick Lukkien nog te versterken voor het verstrijken van de transferdeadline. Voor Desevio Payne en Collin Seedorf (beiden op amateurbasis actief in Drenthe) en Behadil Sabani en Sekou Sidibé is daardoor geen toekomst.