'Feyenoord maakt 'Pusic-transfer' na dit weekend bekend, AZ stelt gesprek uit'

'Feyenoord maakt 'Pusic-transfer' na dit weekend bekend, AZ stelt gesprek uit'

30-01-2021 19:25 Laatste update: 19:29
63

Feyenoord gaat de 'transfer' van Marino Pusic na dit weekend officieel bevestigen. De huidige assistent-trainer van Pascal Jansen bij AZ gaat volgend seizoen weer aan de slag met Arne Slot, die het stokje in De Kuip gaat overnemen van Dick Advocaat. Of Pusic het huidige seizoen af gaat maken bij AZ, is nog niet bekend.

Met dat nieuws komt het Algemeen Dagblad zaterdag. Met de aanstelling van Pusic is de staf van Slot voor volgend seizoen compleet: naast Pusic blijft John de Wolf ook actief als assistent. Of Pusic dit seizoen afmaakt als assistent van Jansen is nog niet bekend: de clubleiding van AZ stelt een gesprek met Pusic uit tot na de topper tegen Ajax van aanstaande zondag.

Tijdens de topper tussen Feyenoord en AZ van vorige week in De Kuip kregen Frank Arnesen en Robert Eenhoorn het al met elkaar aan de stok. Dat had nog alles te maken met het vertrek van Slot. Feyenoord deelt nu dus nog een tik uit in de richting van AZ, door in navolging van Slot ook Pusic weg te plukken uit Alkmaar.