Götze niet tegen Feyenoord: 'PSV verwacht steunpilaar tegen Ajax weer terug'

Götze niet tegen Feyenoord: 'PSV verwacht steunpilaar tegen Ajax weer terug'

31-01-2021 08:14
130

Mario Götze moet de topper tegen Feyenoord van zondag laten schieten, maar hij is tijdens de volgende kraker van PSV waarschijnlijk weer van de partij. Het is de verwachting dat de 28-jarige spelmaker in het bekerduel met Ajax op 10 februari zijn rentree maakt.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Götze kwam op 22 december voor het laatst in actie, tijdens de 4-1 zege op VVV-Venlo. PSV hoopte in eerste instantie dat de Duitser kon aanhaken richting de clash met Ajax van 10 januari. Hij trainde die week individueel, maar kreeg een terugslag. Nu is de prognose dat Götze in het bekertreffen met de Amsterdammers weer kan meedoen.

"Eind volgende week hopen we hem in de teamtraining terug te hebben", zei trainer Roger Schmidt vrijdag op de persconferentie. "Dan kan hij misschien bij de wedstrijd tegen Ajax erbij zijn." PSV neemt het zondag in De Kuip op tegen Feyenoord. Ook het duel met FC Twente van volgende week komt vermoedelijk te vroeg voor Götze. De Eindhovenaren willen geen enkel risico nemen met de steunpilaar.