'VVV-Venlo meldt zich bij Feyenoord na droomtransfer van Linthorst'

'VVV-Venlo meldt zich bij Feyenoord na droomtransfer van Linthorst'

31-01-2021 14:24 Laatste update: 14:32
7

VVV-Venlo heeft zijn zinnen gezet op Achraf El Bouchataoui van Feyenoord. De 21-jarige middenvelder moet Evert Linthorst opvolgen in De Koel, meldt De Limburger op basis van meerdere bronnen binnen en rondom de club.

El Bouchataoui heeft een contract tot medio 2022 bij Feyenoord, waar hij uitkomt voor de beloften. De geboren Rotterdammer speelde in de tweede helft van het vorige seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Voor die club maakte hij acht keer zijn opwachting in de Keuken Kampioen Divisie. De stap naar het eerste elftal van Feyenoord heeft El Bouchataoui desondanks niet kunnen zetten.

Feyenoord verhuurde deze winter al meerdere spelers van het O21-elftal, dat vanwege het coronavirus geen wedstrijden speelt. Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Törset Johnsen vertrokken naar FC Dordrecht, Dylan Vente naar Roda JC, Sondre Skogen naar Excelsior en Ramon Hendriks ging NAC Breda aan de slag. Die laatste club lijkt ook Marouan Azarkan op te pikken.

In het geval van El Bouchataoui gaat het mogelijk wel om een definitieve transfer. VVV staat op het punt om afscheid te nemen van Linthorst, die naar Al-ittihad Kalba uit de Verenigde Arabische Emiraten vertrekt.