Berghuis botst met Kraay: 'Dat doe ik élke wedstrijd, Hans. Ik ben het zat'

Berghuis botst met Kraay: 'Dat doe ik élke wedstrijd, Hans. Ik ben het zat'

31-01-2021 16:42 Laatste update: 16:48
60

Steven Berghuis is na de zege van Feyenoord op PSV gebotst met Hans Kraay junior. De aanvoerder van Feyenoord reageerde geïrriteerd op de suggestie van de ESPN-verslaggever dat hij zondagmiddag hard moest werken.

Feyenoord had de zaken 'beter op orde' tegen PSV, concludeert Berghuis na afloop van de 3-1 zege. De aanvaller moest mee met Philipp Max of Ryan Thomas opvangen in de zone. Als Kraay zegt dat hij dus hard moest werken, reageert Berghuis als door een adder gebeten.

"Heb je mij niet gezien dan tegen Ajax, tegen Tagliafico? En tegen Wijndal? Ik bijt nu van me af, want ik ben dat stempel nu wel een beetje zat", foetert Berghuis. "Je zegt dat ik hard werk. Werk ik niet elke wedstrijd hard dan? Dat doe ik élke wedstrijd, Hans."

Berghuis spreekt van een 'heel belangrijke' overwinning voor Feyenoord. "Voor ons, voor de club, voor het gevoel... Je kunt het al invallen als je deze wedstrijd ook had verloren. Dan ga je naar Groningen en wordt het steeds moeilijker en moeilijker. Dit is gewoon een fantastische overwinning. We hebben voor elkaar gevochten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie