Vitesse nog altijd op koers na gelijkspel tegen RKC: 'Staan er nog prima voor'

Vitesse nog altijd op koers na gelijkspel tegen RKC: 'Staan er nog prima voor'

01-02-2021 07:17
21

Vitesse moet na de nederlaag tegen VVV-Venlo en het gelijkspel in eigen huis tegen RKC Waalwijk even pas op de plaats maken op de ranglijst van de Eredivisie. Sleutelspeler Riechedly Bazoer ziet geen reden tot paniek en stelt dat de doelstelling van de Arnhemmers nog steeds binnen handbereik ligt.

De huidige nummer drie van de competitie leed zaterdagavond in eigen stadion opnieuw puntenverlies en zag een dag later het gat naar koploper Ajax oplopen naar acht punten. De formatie van trainer Thomas Letsch kwam tegen RKC niet verder dan een gelijkspel. Bazoer, maker van de Vitesse-goal, is niet in paniek na de 'horrorweek' van de Arnhemmers.

Wedden

Meer odds

"We hebben in heel veel wedstrijden laten zien dat we goed kunnen voetballen. We moeten ons nu niet de put in laten praten. We komen er wel weer bovenop. Dat is een ding wat zeker is", aldus de centrumverdediger in gesprek met De Telegraaf.

Bazoer en Vitesse hebben met nog veertien speelrondes op het programma nog altijd hetzelfde doel voor ogen. "Wij hebben nooit over het kampioenschap gesproken. Daar hebben we ook totaal niet aan gedacht. We willen Europees voetbal halen. Daarvoor staan we er nog steeds prima voor."