'Van Aanholt kan last-minute de overstap naar Arsenal gaan maken'

'Van Aanholt kan last-minute de overstap naar Arsenal gaan maken'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 10:33ma 01-02-2021 om 10:33

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 11:12ma 01-02-2021 om 11:12

Patrick van Aanholt kan op de slotdag van de winterse transferperiode nog een overstap gaan maken. De linksback van Crystal Palace staat volgens diverse Engelse media in de belangstelling van Arsenal.

Arsenal heeft momenteel alleen de beschikking over Kieran Tierney op linksback en zou nog wel een nieuwe vleugelverdediger willen halen. Volgens The Athletic is Van Aanholt één van de kandidaten. The Gunners hebben nog geen bod uitgebracht bij Crystal Palace, maar er valt te lezen dat een transfer op Deadline Day niet uitgesloten dient te worden.

De 30-jarige Bosschenaar speelt al sinds 2014 in de Premier League en kwam namens Sunderland en Crystal Palace tot 197 competitiewedstrijden en twintig treffers. Van Aanholt werd door Chelsea weggeplukt uit de jeugdopleiding van PSV, maar in Londen kwam het niet tot een doorbraak.

Hij werd door The Blues onder meer verhuurd aan Vitesse en daar maakte hij indruk op Sunderland. De Brabander speelt nu al vier jaar voor Crystal Palace, dat hem in januari 2017 voor bijna twaalf miljoen euro overnam van The Black Cats.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws