'Fortuna gaat toch de transfermarkt op en bespreekt huurdeal met Panathinaikos'

'Fortuna gaat toch de transfermarkt op en bespreekt huurdeal met Panathinaikos'

01-02-2021 11:20
29

Fortuna Sittard wil op de slotdag van de transfermarkt toch nog toeslaan. Volgens Griekse media en De Limburger hoopt de club Dimitris Emmanouilidis op huurbasis over te nemen van Panathinaikos.

Na de gewonnen derby tegen VVV-Venlo (3-2) gaf trainer Sjors Ultee aan geen inkomende transfers meer te verwachten, maar daar lijkt nu toch verandering in te gaan komen. De Limburger schrijft dat Fortuna in de markt is voor Emmanouilidis en dat ze de 20-jarige vleugelaanvaller hopen te huren met een optie tot koop.

In diverse Griekse media, waaronder Sport24, valt te lezen dat de Limburgers eerder deze maand al probeerden om Emmanouilidis los te weken. Dat lukte toen niet omdat Panathinaikos hem niet kwijt wilde, maar omdat de Grieken nu twee nieuwe spelers hebben gehaald zou Emmanouilidis nu toch mogen vertrekken.

De 20-jarige rechtspoot, die door Panathinaikos al eens aan competitiegenoot Panionios werd verhuurd, kwam in vier seizoenen tot 38 wedstrijden in de Griekse Super League. Hij trof zeven keer doel.