De Graafschap haalt cultheld terug naar Nederland: 'Hier ben ik heel blij mee'

De Graafschap haalt cultheld terug naar Nederland: 'Hier ben ik heel blij mee'

01-02-2021 11:31 Laatste update: 11:31
Eredivisie 37 Reacties

Melvin Platje keert terug op de Nederlandse velden. De 32-jarige spits maakt het seizoen af bij De Graafschap en moet De Superboeren gaan helpen in hun strijd om promotie naar de Eredivisie.

Platje speelde in het seizoen 2017/2018 nog bij Telstar onder trainer Mike Snoei en wordt nu met hem herenigd. In de zomer van 2018 besloot de aanvaller om te vertrekken uit Velsen-Zuid. Hij kwam toen bij Bali United in Indonesië terecht, waarmee hij in 2019 landskampioen werd. Nu vindt Platje het tijd om terug te keren naar Nederland.

Op de officiële kanalen van De Graafschap laat de aanvaller uit Naarden weten dat hij zin heeft in zijn nieuwe avontuur. "Superboeren, Melvin Platje hier. Ik wil zeggen dat ik super blij ben dat ik bij jullie kom voetballen. Helaas moet ik nog een paar dagen in quarantaine, maar ik hoop snel weer op het veld te staan en heb er zin in om bij jullie mooie club te mogen voetballen."

De Graafschap is alweer de elfde club in de bijzondere loopbaan van Platje. Hij speelde dus ook in Indonesië en bij Telstar en stond verder ook al eens onder contract bij Lommel, Hansa Rostock, Brest, VVV, Kalmar FF, Neftci Bakoe, NEC en FC Volendam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s