Update: 'Feyenoord doet toch geen pogingen voor Groningen-doelwit Abraham'

Update: 'Feyenoord doet toch geen pogingen voor Groningen-doelwit Abraham'

01-02-2021 12:12 Laatste update: 14:10
270

Feyenoord en FC Groningen hopen zich op de laatste dag van de winterse transferperiode te versterken met dezelfde speler. Paulos Abraham, een tiener van het Zweedse AIK, heeft de keuze tussen de twee Eredivisie-clubs.

FC Groningen bereikte afgelopen weekend een akkoord met AIK over de transfer van Abraham. Op dit moment ondergaat de Zweedse aanvaller een medische keuring, maar Feyenoord heeft zich volgens RTV Noord 'op het laatste moment ook weer gemeld'.

Abraham moet nu de knoop doorhakken: mocht hij Groningen in de kou laten staan voor Feyenoord, dan heeft de Trots van het Noorden geen Plan B. Afgelopen zomer kaapte Feyenoord al Mark Diemers weg voor de neus van Groningen.

Abraham geldt als een groot talent in Zweden en moet 2,5 tot 3 miljoen euro kosten. De aanvaller staat dit Allsvenskan-seizoen op drie goals en is international van Zweden O21. Tijdens zijn debuut voor dat elftal wist Abraham direct twee keer te scoren.

Update: Feyenoord doet toch geen poging voor Paulos Abraham, meldt Voetbal International. De achttienjarige spits van de Zweedse club AIK ondergaat maandag een medische keuring bij FC Groningen en lijkt aansluitend een meerjarig contract te ondertekenen.