Go Ahead maakt met grote verslagenheid melding van overlijden zoontje Michaelis

Go Ahead maakt met grote verslagenheid melding van overlijden zoontje Michaelis

01-02-2021 15:57
22

Tragisch nieuws uit De Adelaarshorst: Go Ahead Eagles heeft met grote verslagenheid melding gemaakt van het overlijden van Jax, het zoontje van de 27-jarige doelman Mitchel Michaelis.

'Woorden schieten te kort om dit hartverscheurend verdrietige nieuws te beschrijven. Spelers, staf en medewerkers van de club leven intens mee met Mitchel en zijn vriendin Jenn, die afgelopen zomer met trots de geboorte van Jax kenbaar maakten. Nadien moest Jax een oneerlijke strijd tegen een zeldzame ziekte leveren. Een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn helaas afscheid nemen van Jax', schrijft Go Ahead in een verklaring.

De Deventenaren nemen het dinsdagavond in de Keuken Kampioen Divisie op tegen FC Volendam, de oude club van Michaelis. Beide teams zullen met rouwbanden spelen. 'Daarnaast dragen de spelers van zowel Go Ahead Eagles als FC Volendam voor aanvang van de wedstrijd een speciaal t-shirt om hun steun en medeleven te betuigen', meldt de club.

"De verslagenheid bij onze jongens is groot", vertelt Go Ahead-trainer Kees van Wonderen. "De wedstrijd van morgen spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel."