'ADO raakt overtuigd tijdens wedstrijd tegen Sparta, maar krijgt nee te horen'

'ADO raakt overtuigd tijdens wedstrijd tegen Sparta, maar krijgt nee te horen'

01-02-2021 16:23
19

ADO Den Haag heeft interesse in Danzell Gravenberch. De aanvaller van Sparta, die in de competitiewedstrijd tegen de Residentieclub van afgelopen weekend (1-1) in de rust inviel, mag echter niet vertrekken.

Volgens het Algemeen Dagblad maakte Gravenberch, de oudere broer van Ajax-middenvelder Ryan, dusdanig veel indruk dat ADO hem graag los zou willen weken bij Sparta. De Spangenaren willen daar echter niet aan meewerken. Technisch directeur Henk van Stee geeft aan dat er niemand komt en ook niemand zal vertrekken bij Sparta.

Wedden

Meer odds

De sterke aanvaller zou graag vaker willen spelen en daar zou een transfer naar ADO bij kunnen helpen, maar het AD schrijft dat de mogelijkheid ook bestaat dat hij bij Sparta vaker mag invallen. Op die manier zou hij ook wedstrijdritme op kunnen doen. Het is echter duidelijk dat de spits er goed op staat in Den Haag, want zes weken geleden zouden ze zich ook al hebben gemeld voor Gravenberch.

ADO en Sparta speelden afgelopen weekend met 1-1 gelijk. Nadat de Hagenezen voor rust op voorsprong kwamen via Tomislav Gomelt, viel Gravenberch in de rust in en slaagde Sparta er in om op gelijke hoogte te komen via Reda Kharchouch. Een winnende goal viel niet meer.