Breaking news

LIVE: Feyenoord bouwt zekerheid in en start in 5-3-2 tegen FC Utrecht

Linthorst (20) rondt bijzondere transfer af en gaat in de woestijn voetballen

Linthorst (20) rondt bijzondere transfer af en gaat in de woestijn voetballen

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 16:42ma 01-02-2021 om 16:42

Evert Linthorst verlaat VVV-Venlo. De 20-jarige middenvelder heeft zijn transfer naar Al-Ittihad Kalba in de Verenigde Arabische Emiraten afgerond.

De afgelopen dagen werd al duidelijk dat de talentvolle Linthorst in onderhandeling was met de nummer acht van de competitie in de Emiraten. VVV maakt op Deadline Day bekend dat Linthorst, een jongen van de club en de stad, per direct naar de woestijn vertrekt. Daar zal hij samen gaan spelen met Peniel Mlapa, die voorheen ook bij VVV speelde. Het is onduidelijk of Al-Ittihad een transfersom heeft betaald voor de Limburger, die nog tot medio 2022 vastlag in Venlo.

Linthorst werd door VVV opgeleid en doorliep, behoudens twee seizoenen waarin hij in de jeugd van PSV speelde, de gehele Venlose opleiding. In april 2018 debuteerde hij tegen Ajax en daarnaast ontving de middenvelder ook al eens de prijs voor het grootste talent uit eigen jeugdopleiding. In totaal kwam Linthorst tot 52 officiële wedstrijden voor de Noord-Limburgers, waarin hij zeven doelpunten maakte en vijf goals van ploeggenoten voorbereidde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws