Update: Fortuna bevestigt vertrek aanvoerder: 'Niet gelopen zoals ik had gehoopt'

Update: Fortuna bevestigt vertrek aanvoerder: 'Niet gelopen zoals ik had gehoopt'

01-02-2021 22:59 Laatste update: 02-02-2021 09:52
34

Jorrit Smeets staat op het punt om Fortuna Sittard te verruilen voor Almere City. Fortuna wil hem liever niet kwijt, maar werkt mee aan een transfer omdat de aanvoerder zelf graag weg wil.

Dat meldt De Limburger. Er wordt verwacht dat beide partijen de deal spoedig gaan bevestigen. Smeets wordt door Fortuna verkocht aan de Almere, dat op dit moment tweede staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Wedden

Meer odds

Smeets was lang een vaste kracht bij Fortuna, maar is zijn basisplaats na een positieve coronatest kwijt. Hierdoor moest hij een aantal wedstrijden missen en wist zijn basisplaats niet terug te verdienen. Smeets mist het perspectief in Limburg en wil daarom graag de stap naar Almere - dat volop meedoet om promotie naar de Eredivisie - maken.

Update: Het vertrek van Jorrit Smeets is een feit. De Fortuna Sittard-aanvoerder gaat aan de slag bij Almere City. De club uit Limburg maakt het vertrek van Smeets met een mooie video bekend.

"Ik kan niet wachten om Almere City FC te gaan helpen in de strijd om promotie", reageert Smeets op de clubwebsite van Almere. "De laatste tijd is het bij Fortuna Sittard niet helemaal gelopen zoals ik had gehoopt. Dan moet je keuzes maken, om toch vervolgstappen te kunnen blijven zetten in je carrière."