Nijhuis gaat inhoudelijk in op clash met Schmidt: Dat is juist het gekke

Nijhuis gaat inhoudelijk in op clash met Schmidt: "Dat is juist het gekke"

01-02-2021 22:30
128

Bas Nijhuis heeft bij Veronica Inside inhoudelijk gereageerd op de clash tussen hem en PSV-trainer Roger Schmidt. De twee kregen het tijdens Sparta - PSV met elkaar aan de stok. Schmidt claimde dat Nijhuis gezegd had dat hij expres tegen PSV zou fluiten.

Schmidt haalde na de wedstrijd snoeihard uit naar Nijhuis. "Dat heb ik tegen niemand gezegd, dat is juist het gekke", zegt Nijhuis. "Tegen Ooijer? Na de wedstrijd heb ik met hem nog op het veld gesproken. Ooijer vroeg mij na de wedstrijd of ik het niet anders op had kunnen lossen. Hij vroeg of hij niet eerst een vermaning had kunnen krijgen in plaats van geel. Dat doet de vierde man, zei ik. Hij riep mij voor geel. Aan het einde van het gesprek zei ik dat ik het zo weer zou doen. Of geel en als dat niet helpt, zoals na Vitesse - PSV (foto, red.), dan rood. Meer heb ik niet gezegd."

"Alles wordt opgenomen. Ik heb alles teruggeluisterd en was echt verrast dat het zo gezegd werd. Als het een geintje was, had ik het gezegd. Maar ik heb het helemaal niet gezegd", aldus Nijhuis.