Kieft kraakt Feyenoord af: 'Hij heeft altijd dingen die ik nooit heb gehad'

Kieft kraakt Feyenoord af: 'Hij heeft altijd dingen die ik nooit heb gehad'

02-02-2021 12:34
126

Wim Kieft is totaal niet onder indruk van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger werd na de 1-0 nederlaag van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax overladen met complimenten en zelfs gelinkt aan Real Madrid, maar de Veronica Inside-analist snapt daar niets van.

Kieft vindt de drie centrale verdedigers - Senesi, Uros Spajic en Eric Botteghin - allemaal 'niet goed'. "Over die Senesi wordt totaal overdreven en overspannen gedaan", zegt hij in een video-item van Veronica Inside. "Hij dekt heel slecht, maar heeft een aardig linkerbeen en dan vinden we het al snel heel wat, maar het valt allemaal wel mee."

Wedden

Meer odds

Over de spitspositie bij Feyenoord is ook het nodige te doen. Dick Advocaat verraste afgelopen zondag tegen PSV (3-1 zege) met Bryan Linssen. Hij kreeg de voorkeur boven Nicolai Jörgensen en Lucas Pratto. "Ik vond Jörgensen sinds de herstart echt goed spelen, maar ineens was er weer een wedstrijd dat hij niets meer zag. Hij heeft altijd dingen die ik nooit in m'n leven heb gehad", lacht Kieft. Over Pratto: "Ja, joh... Je moet wel reëel zijn: Haller voor 22,5 miljoen kopen of Pratto huren, daar zit wel een verschil."