'Zidane moet vrezen voor ontslag en kan alleen nog hopen op de Champions League'

'Zidane moet vrezen voor ontslag en kan alleen nog hopen op de Champions League'

Gepubliceerd: dinsdag 2 februari 2021 om 19:13di 02-02-2021 om 19:13

De baan van Zinédine Zidane, trainer van Real Madrid, hangt op dit moment aan een zijden draadje. Als hij wordt uitgeschakeld in de Champions League, kan hij naar alle waarschijnlijkheid zijn biezen pakken.

Dat schrijft AS Deporte, dat zeker weet dat Real de Champions League moet winnen om er voor te zorgen dat Zidane zijn baan niet vroegtijdig kwijtraakt. De Koninklijke heeft immers geen kans meer op twee andere prijzen: de Spaanse Supercup werd door Athletic Club gewonnen en in de Copa del Rey werd een beschamende nederlaag geleden tegen derdeklasser Alcoyano.

Omdat de Madrilenen in de competitie al tien punten achter koploper Atlético staan en ook een wedstrijd meer speelden dan de stadgenoot, lijkt het er niet op dat een Spaanse landstitel nog in het vat zit voor Real. Daarom hangt het aanblijven van Zidane samen met resultaten in de Champions League, waarin de ploeg het in de achtste finale opneemt tegen Atalanta.

Op 24 februari reizen Zidane en zijn ploeg naar Bergamo om het in Stadio Atleti Azzurri d'Italia tegen de formatie van trainer Gian Piero Gasperini op te nemen. Twee weken later staat de return in Madrid op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws