Van Beek duidelijk: 'Hopelijk kan ik hier doen wat bij Feyenoord niet lukte'

Van Beek duidelijk: 'Hopelijk kan ik hier doen wat bij Feyenoord niet lukte'

03-02-2021 14:48
30

Sven van Beek hoopt bij Willem II weer minuten te gaan maken. De verdediger, die door de Tricolores gehuurd wordt van Feyenoord, kampte in het eerste gedeelte van dit seizoen met een enkelblessure, maar is naar eigen zeggen weer wedstrijdfit.

Van Beek is blij met zijn tijdelijke overgang naar Willem II en hoopt snel weer minuten te maken. "Ik heb goed met de trainer gesproken en die had een duidelijk plan. Hopelijk kan ik hier minuten maken, wat bij Feyenoord niet lukte", geeft hij aan in gesprek met het clubkanaal.

Wedden

Meer odds

De centrale verdediger raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd aan zijn enkel. "Dat zijn nooit leuke momenten voor sporters, zeker niet voor topsporters. Je bent elke dag bezig om het uiterste uit jezelf te halen. Dat is niet altijd even makkelijk geweest. Ik voel me goed, had al acht weken meegetraind met de groep. Ik zat alweer zes, zeven wedstrijden op de bank."

Van Beek denkt dan ook dat hij er klaar voor is om in de basis te starten bij Willem II. "Ik ben wedstrijdfit, ja. Ik zou er zeker kunnen staan. Dat is aan de trainer", sluit hij lachend af.