Goed contractnieuws voor Riedewald: 'Hij is een van de populairste spelers'

Goed contractnieuws voor Riedewald: 'Hij is een van de populairste spelers'

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 15:45wo 03-02-2021 om 15:45

Laatste update: woensdag 3 februari 2021 om 15:49wo 03-02-2021 om 15:49

Crystal Palace heeft het contract van Jairo Riedewald opengebroken en verlengd. De middenvelder is dit seizoen een belangrijke speler in de plannen van trainer Roy Hodgson en krijgt de nodige speelminuten.

Het nieuwe contract van Riedewald loopt tot medio 2024, zo meldt Crystal Palace via officiële kanalen. Riedewald werd in 2020 twee keer uitgeroepen tot Speler van de Maand bij de club en Palace-voorzitter Steve Parish is blij met de contractverlenging. "Jairo is een van de meest populaire spelers bij de club en ik ben zeer tevreden dat we zijn contract hebben kunnen verlengen."

"Onder Hodgson heeft Jairo zich gigantisch ontwikkeld. Hij heeft zich helemaal aangepast aan het fysieke gedeelte in de Premier League en heeft dat aspect toegevoegd aan zijn technische vaardigheden", aldus Parish.

Riedewald zelf is ook tevreden met de contractverlenging. "Ik ben blij dat het geregeld is. Helemaal in deze tijden waarin er veel gebeurt in de voetbalwereld, tijdens de coronapandemie. Ik ben blij dat de club het vertrouwen in me heeft uitgesproken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws