Pech blijft Hazard achtervolgen, Belg loopt achtste (!) Real-blessure op

Pech blijft Hazard achtervolgen, Belg loopt achtste (!) Real-blessure op

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 16:43wo 03-02-2021 om 16:43

Laatste update: woensdag 3 februari 2021 om 16:45wo 03-02-2021 om 16:45

Real Madrid moet het de komende tijd stellen zonder Eden Hazard. De ongelukkige Belg liep op de training van De Koninklijke een spierblessure op. Pech blijft de aanvaller achtervolgen sinds zijn overgang naar Spanje, want dit is de achtste (!) blessure van Hazard in zijn tijd bij Real Madrid.

Real Madrid meldt via de officiële kanalen dat de Belgische spelmaker naar verwachting tussen de vier en zes weken buitenspel staat. Een hard gelag voor de oud-speler van Chelsea, die aan het einde van het vorige kalenderjaar eindelijk weer fit was. Hazard begon het nieuwe jaar ook prima en maakte meer minuten dan hij in heel 2020 speelde. De kleine Belg kwam in het competitieduel tegen Alaves (1-4 winst, red.) op 23 januari zelfs tot scoren.

Sinds zijn overstap van Chelsea naar Real Madrid rolt Hazard van de ene blessure naar de andere. De recent opgelopen spierblessure is alweer zijn achtste kwetsuur in dienst van Real Madrid. Mede door al deze blessures heeft de spelmaker zijn belofte nog altijd niet in weten te lossen. Overigens heeft de Belg nog wel even tijd om zich alsnog te bewijzen in Spanje, Hazard heeft nog tot de zomer van 2024 een contract in Madrid.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws