Slutskiy denkt terug aan 'gekke' interviews: 'Liefde op het eerste gezicht'

Slutskiy denkt terug aan 'gekke' interviews: 'Liefde op het eerste gezicht'

03-02-2021 18:51
29

Leonid Slutskiy is Hans Kraay junior nog niet vergeten. De Russische coach, die op dit moment werkzaam is bij Rubin Kazan in de Premjer Liga, krijgt een lach op zijn gezicht als hem gevraagd wordt naar zijn ervaringen met de verslaggever van ESPN.

Toen Slutskiy in Nederland actief was als trainer van Vitesse, werd hij vaak geïnterviewd door Kraay. Daar bewaart hij goede herinneringen aan. "Elk interview was erg gek", zegt hij in een Instagram Q&A van 433.nl. "Ik denk dat we elkaar niet altijd even goed begrepen, of misschien was het wel liefde op het eerste gezicht!"

Wedden

Meer odds

De Rus stapte in november 2019 op bij de Arnhemmers, maar koestert geen wrok tegenover zijn oude club. Hij is blij dat ze momenteel goed presteren. "Ik heb helaas niet de tijd om elke wedstrijd live te zien, maar ik bekijk de hoogtepunten altijd en heb nog steeds contact met spelers en staf. Ik mis Nederland en Vitesse heel erg."

Rubin Kazan doet het onder leiding van Slutskiy redelijk. Het is momenteel winterstop in Rusland en de ploeg bezet de negende plaats. Eind februari wordt de competitie weer hervat en dan speelt Kazan een uitwedstrijd bij Spartak Moskou.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 433NL (@433nl)