'De plannen van FC Groningen passen beter bij mij dan die van Feyenoord'

'De plannen van FC Groningen passen beter bij mij dan die van Feyenoord'

03-02-2021 19:52
62

Paulos Abraham vond de plannen van FC Groningen beter klinken dan die van Feyenoord. De 18-jarige aanvaller werd op de slotdag van de transfermarkt vastgelegd door De Trots van het Noorden.

De jonge Zweed, die overkwam van AIK, kreeg op het allerlaatste moment nog bericht uit Rotterdam. "Voor mij was het enorm belangrijk om een plan voor de toekomst te hebben", laat Abraham weten tegenover RTV Noord. "Toen ik de plannen van zowel Feyenoord als FC Groningen had gehoord, vond ik de plannen van Groningen beter bij me passen. Ze zijn hier met een mooi project bezig waar ik in geloof."

Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van Groningen, haalde Abraham persoonlijk op van Schiphol en reed hem naar het noorden. "Dat betekende veel voor me", zegt de jonge aanvaller. "Het betekent dat hij me serieus neemt en in me gelooft. Ik waardeerde dat heel erg. In de twee dagen dat ik hier nu ben, probeert iedereen me bij de club te helpen en ervoor te zorgen dat ik me welkom voel. Nu is het aan mij om te presteren."

Dat kan zondag aanstaande wellicht al gaan gebeuren. Dan speelt de ploeg van trainer Danny Buijs, die op dit moment de zesde plaats in de Eredivisie bezetten, uitgerekend tegen nummer vier Feyenoord. Bij winst naderen ze de Rotterdammers tot op één punt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie