Wehrmann doet onthulling na transfer: 'Is best wat als Hoffenheim je wilt kopen'

Wehrmann doet onthulling na transfer: 'Is best wat als Hoffenheim je wilt kopen'

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 20:20wo 03-02-2021 om 20:20

Jordy Wehrmann is sinds woensdag tijdelijk speler van FC Luzern, maar de jonge middenvelder had nog een stuk meer clubs voor het uitkiezen. Toch was Luzern de enige optie voor Wehrmann, omdat de andere geïnteresseerden hem alleen wilden kopen van Feyenoord.

TSG Hoffenheim, AS Roma en Hellas Verona hadden allemaal interesse in de diensten van Wehrmann, maar wilden hem alleen definitief overnemen van Feyenoord. Dat was voor de Rotterdammers alleen geen optie. Die wilden Wehrmann alleen verhuren. "Daaruit spreekt veel vertrouwen", stelt de jeugdinternational in gesprek met Voetbal International. "Het is toch best wat als een stabiele Bundesliga-club zoals Hoffenheim je wilt kopen en dat Feyenoord dan zegt: Doen we niet."

Wehrmann is zelf ook blij dat het niet van een definitief vertrek bij Feyenoord is gekomen. "Het is ook altijd mijn doel en droom geweest bij Feyenoord te slagen. Ik ben op weg naar dat doel en daarvoor moet ik even weg uit Rotterdam", vertelt hij. "Andere omgeving, andere competitie, speelminuten maken. Goed voor mijn ontwikkeling. Als het goed is, ben ik volgende zomer gewoon weer speler van Feyenoord. Dan hoop ik die volgende stap te zetten en basisspeler te worden

Tijdens zijn rondleiding door het stadion van Luzern, merkte Wehrmann wel dat zijn nieuwe club van een ander kaliber is dan Feyenoord. "Ik zei dat ik het een mooi stadion vind, want dat ís het ook, maar de technisch directeur Remo Meyer keek me aan. Maar dit is niet De Kuip, natuurlijk, riep hij. Nee, dat wist ik wel, maar voor mij is het wel een stadion waarin ik het komende half jaar graag wil spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws