Jansen eerlijk na gewenste overstap: 'De laatste periode was het geen hobby meer'

Jansen eerlijk na gewenste overstap: 'De laatste periode was het geen hobby meer'

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 21:01wo 03-02-2021 om 21:01

Anco Jansen ervaarde het voetballen de laatste tijd niet meer als een hobby. De 31-jarige aanvaller hoopt het plezier in het voetballen weer terug te vinden bij NAC.

Jansen had het dit seizoen zwaar bij Emmen. De spelmaker haalde niet het niveau dat hij in de voorgaande jaren wel aantikte. Ook moest hij vaker op de bank zitten dan hem lief was. De moeilijke periode heeft ook invloed gehad op de spelvreugde van de routinier. "De laatste periode was het geen hobby meer, zo eerlijk moet ik zijn", vertelt Jansen in gesprek met de clubkanalen van NAC.

De stilist is ervan overtuigd dat hij door zijn overstap naar NAC het plezier in het voetballen weer terug kan vinden. "Ik denk dat ik hier in een hele andere setting terecht kom. Dat lijkt me wel lekker. NAC is gewoon een prachtige club waar ik hopelijk weer aan spelen toekom, waar ik voor promotie kan spelen en waar ik weer lekker plezier in het spelletje kan hebben."

Jansen heeft in samenspraak met Emmen zijn contract laten ontbinden, waardoor hij alsnog de overstap naar Breda maakt. De clubs onderhandelden op de laatste dagen voor de transferdeadline, maar kwamen niet op tijd tot een akkoord. Daardoor kon Jansen alleen nog naar NAC vertrekken als Emmen zijn contract wilde ontbinden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws