Opvallend: Neves wil geen wedstrijden missen en is afwezig tijdens bevalling

Opvallend: Neves wil geen wedstrijden missen en is afwezig tijdens bevalling

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 21:45wo 03-02-2021 om 21:45

Laatste update: woensdag 3 februari 2021 om 21:52wo 03-02-2021 om 21:52

Wolverhampton Wanderers-middenvelder Ruben Neves heeft de bevalling van zijn dochter laten schieten, omdat hij geen wedstrijden wilde missen voor zijn club. Via FaceTime kreeg de Portugees de bevalling echter toch enigzins mee.

Doordat de vrouw van Neves in Portugal beviel, zou Neves verplicht in quarantaine moeten gaan. De middenvelder moest in dat geval meerdere wedstrijden van Wolverhampton missen, waardoor hij besloot om in Engeland te blijven. "Dat was geen makkelijke keuze, om eerlijk te zijn", vertelt Neves in gesprek met de clubkanalen van Wolverhampton. "Het is moeilijk en pijnlijk om er niet bij te kunnen zijn op zo'n groot moment. Maar dit is helaas de wereld waarin we nu leven", verwijst de spelmaker naar de coronacrisis.

"Ik had anders drie wedstrijden moeten missen. Dit is mijn werk, dus dat kon ik niet doen", vervolgt Neves, die stelt dat het voor zijn vrouw geen optie was om buiten Portugal te bevallen. "Daar komt ze vandaan, net als haar dokter. We hadden tijdens de geboorte van ons eerste kind wat problemen. Om die reden gaan we vanaf dat moment altijd naar dezelfde", licht Neves toe. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws