Ultee trekt geen lange neus naar Verbeek: 'Hebben zeker geen ruzie gehad'

Ultee trekt geen lange neus naar Verbeek: 'Hebben zeker geen ruzie gehad'

Gepubliceerd: donderdag 4 februari 2021 om 09:14do 04-02-2021 om 09:14

Sjors Ultee doet het uitstekend met zijn Fortuna Sittard. De trainer nam het over van de ontslagen Kevin Hofland en heeft een duidelijk plan voor ogen met de club uit Limburg. Hij blijft bescheiden.

"Het is een lekkere opmars en heel noodzakelijk ook", vertelt Ultee in gesprek met TC/Tubantia. "Dit hadden we nooit durven dromen. Wat ik anders doe dan Kevin, vind ik moeilijk te beantwoorden. Het lijkt al snel een uithaal naar hem, dat wil ik niet. Hij heeft goede dingen gedaan, het spel was alleen wisselvallig."

Ultee wil dat al zijn spelers de volle honderd procent geven op het veld. "Je moet natuurlijk ook een plan hebben, maar het is wel de basis. Elk team dat succes heeft, is consequent. Maar Messi hoeft echt niet altijd terug te sprinten, zijn ploeggenoten werken graag voor hem. Dat geldt ook voor Hakim Ziyech en Ronaldo. Als je achttiende staat in de Eredivisie, zoals wij in december, heeft niemand dat recht."

Ultee ziet zijn doorbraak in de Eredivisie niet als een lange neus naar Gertjan Verbeek. Hij hoefde Ultee in zijn tijd bij Twente niet als assistent-trainer. "Gertjan en ik hebben niet echt samengewerkt en dus ook zeker geen ruzie gehad. Hij had me destijds niet zo nodig, omdat hij genoeg assistenten had, dus zat ik veel bij Jong FC Twente", sluit Ultee af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws