Giakoumakis slaat 'big, big money' af in transferperiode: 'Geld is niet alles'

Giakoumakis slaat 'big, big money' af in transferperiode: 'Geld is niet alles'

Gepubliceerd: donderdag 4 februari 2021 om 12:38do 04-02-2021 om 12:38

Laatste update: donderdag 4 februari 2021 om 21:55do 04-02-2021 om 21:55

Giorgos Giakoumakis heeft in januari een lucratieve transfer naar Zuid-Korea laten schieten. Geld is niet alles, zegt de Griekse sensatie van VVV-Venlo tegen ESPN.

VVV lijfde Giakoumakis afgelopen zomer in voor 180 duizend euro. Na 21 goals in 20 competitiewedstrijden lonkte volgens ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. 'big, big money' in Zuid-Korea, maar de 26-jarige spits sloeg het aanbod af. "Omdat geld niet alles is", verklaart hij. "Ik wil op een hoog niveau spelen in Europa, omdat ik ook voor Griekenland wil blijven uitkomen. Dat is erg belangrijk voor mij. En daarom ben ik niet daarnaartoe gegaan."

Giakoumakis werd donderdag na zijn elf goals in zes wedstrijden uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Eredivisie. Met dat aantal was hij de eerste speler met elf doelpunten in één maand sinds Marco van Basten in september 1985 (twaalf stuks). "De volgende dag werd ik ervan op de hoogte gesteld. Ik wist dus nog niet van het exacte record, anders zou ik mezelf in de laatste minuten nog omleggen om zoiets te bereiken", grapt hij. "Maar met elf doelpunten zit ik er erg dicht bij en daar ben ik trots op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws