Van der Water blijft hopen op droomtransfer: 'Ik kan daar miljonair worden'

Van der Water blijft hopen op droomtransfer: 'Ik kan daar miljonair worden'

04-02-2021 13:42 Laatste update: 13:52
32

Silvester van der Water heeft een droomtransfer naar Major League Soccer-club Orlando City SC niet uit zijn hoofd gezet. Amerika en een lucratief contract blijven trekken, vertelt de aanvaller van Heracles Almelo aan Voetbal International.

Heracles weigerde Van der Water afgelopen zomer aan Orlando City te verkopen, maar de interesse van de MLS-club uit Florida blijft onverminderd groot. Het voelt voor de 24-jarige aanvaller als het juiste moment om de stap te maken.

"Het is altijd een droom van mij geweest naar Amerika te gaan", zegt Van der Water. "Natuurlijk zou ik het mooi vinden in de Bundesliga of de Premier League te spelen, maar dat is op dit moment niet realistisch. Orlando staat voor mij wel echt op nummer één. Ik kan daar miljonair worden en samenspelen met een legende als Nani, mooier kan toch niet?"

Thuis kijkt Van der Water weleens naar huizen in Orlando en omgeving. "Dat hou je niet tegen", reageert hij. "Maar ik sta er nu wel anders in dan afgelopen zomer. Ik heb mijn les geleerd: als het niet doorgaat, moet ik dat gewoon accepteren. Ik snap Heracles ook heus wel: er moet wel een acceptabel bod komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast