Hamer blinkt uit in Engeland: 'Zou een toegevoegde waarde zijn voor Feyenoord'

Hamer blinkt uit in Engeland: 'Zou een toegevoegde waarde zijn voor Feyenoord'

04-02-2021 18:25
35

Het gaat goed met Gustavo Hamer. Bij Coventry City is de verdediger annex middenvelder een van de uitblinkers en naar verluidt staat hij in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder het Schotse Rangers FC.

Hamer maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Coventry City. Maar hoe lang speelt hij daar nog? Rangers zou hem willen hebben. "Het zijn natuurlijk geruchten, maar dat is hartstikke mooi om te lezen", zegt Hamer tegen Veronica Inside.

"Maar je wil je als voetballer zoveel mogelijk ontwikkelen en je best doen voor de club en dat probeer ik nu ook. We hebben nog twintig wedstrijden en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. De transferperiode van de winter is in ieder geval dicht, dus we kunnen ons lekker focussen op het voetbal en dan zien we van de zomer wel weer wat er gebeurt."

Hamer brak bij Feyenoord nooit door, maar nu zou hij er beter passen. "Ik denk zeker dat ik nu een toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Uiteindelijk hangt het natuurlijk van de trainer af die een bepaalde opstelling en een bepaald idee heeft. Ik heb me nu zo ontwikkeld dat ik zelfs in de Championship een vaste waarde ben, dus ik kan zeker met dat niveau mee."