Robben twijfelt openlijk over doorgaan:  'Het lijkt erop dat het niet lukt'

Robben twijfelt openlijk over doorgaan: 'Het lijkt erop dat het niet lukt'

05-02-2021 16:05 Laatste update: 16:22
88

Arjen Robben komt de komende tijd niet in actie voor FC Groningen. De aanvaller geeft in gesprek met het clubkanaal aan dat hij nog teveel last heeft van zijn kuitblessure. Hij gaat de komende tijd kijken of er genoeg perspectief is om het weer beter te krijgen.

Wanneer hem gevraagd wordt naar zijn blessure, reageert Robben teleurgesteld. "Dat zijn op dit moment de vragen die je het liefst niet wil beantwoorden. Het gaat niet goed, het valt tegen. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Ik heb kuitklachten, het loopt op dit moment heel moeizaam. We moeten kijken of er genoeg perspectief is om het weer beter te krijgen."

"Ik word er niet vrolijker van, het is een hele moeilijke afweging", vervolgt Robben. "Op dit moment lijkt het erop dat het niet lukt, maar opgeven is ook niet iets dat in mijn woordenboek voorkomt. Ik vraag me af of het nog realistisch is om door te gaan en op het veld terug te komen. Daar zijn we nu mee bezig. Of dat je moet concluderen: jongens het is mooi geweest, we hebben er alles aan gedaan."

De vleugelaanvaller blijft strijdbaar en hoopt nog steeds op een rentree. "Ik zeg niet met de volle honderd procent: we gaan er nog voor. Ik zit nu in een fase waarin het er een beetje tussenin zweeft. Ik ga alles goed op een rijtje zetten, maar op een gegeven moment zal ik een keuze moeten maken. Over een paar weken hebben we wat meer duidelijkheid", sluit Robben af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie