Onana krijgt steun uit Utrecht: 'Enorm rot, dit heeft hij niet expres gedaan'

Onana krijgt steun uit Utrecht: 'Enorm rot, dit heeft hij niet expres gedaan'

Gepubliceerd: vrijdag 5 februari 2021 om 21:10vr 05-02-2021 om 21:10

Gyrano Kerk leeft mee met Andre Onana. De aanvaller van FC Utrecht speelt zondagmiddag met zijn ploeg in de Johan Cruijff Arena en had verwacht dan op de keeper uit Kameroen te zullen stuiten.

Door de dopingschorsing die de Ajax-keeper vrijdagmiddag kreeg opgelegd zal niet hij, maar Maarten Stekelenburg of Kjell Scherpen het Amsterdamse doel verdedigen. "Ik heb het net gehoord", zegt Kerk tegen De Telegraaf. "Enorm rot voor hem. Ik kan me niet voorstellen dat hij het expres heeft gedaan. Dat is lastig voor Ajax."

Hoewel hij niet verwacht dat de Amsterdammers van hun stuk gebracht zijn, denkt de rappe aanvaller er wel een klein voordeeltje uit te kunnen halen. "Voor ons is het natuurlijk geen nadeel, want Onana is een hele goede keeper. Maar ik denk niet dat het veel impact zal hebben. Wij zijn gewoon met de wedstrijd bezig en dat zal voor Ajax ook zo zijn."

Vooralsnog staat Ajax tegen FC Utrecht voor zondagmiddag om 12.15 uur op de planning. Het is nog even afwachten of de wedstrijd wel doorgaat, aangezien ons land een flinke lading sneeuw kan verwachten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws