Volendam krijgt klop in eigen huis, talenten van PSV weggevaagd door Roda

Volendam krijgt klop in eigen huis, talenten van PSV weggevaagd door Roda

05-02-2021 22:53 Laatste update: 06-02-2021 13:09
53

FC Volendam heeft de knappe zege bij Go Ahead Eagles van dinsdagavond geen vervolg weten te geven. Het Andere Oranje verloor thuis met 0-2 van Excelsior en ziet de concurrentie daardoor aan de horizon verdwijnen.

FC Volendam - Excelsior 0-2
Gedurende de hele wedstrijd was Volendam de bovenliggende partij, maar echt doordrukken lukte niet. Dat kwam de ploeg van trainer Wim Jonk duur te staan. Een kleine tien minuten voor tijd gleed Reuven Niemeijer een voorzet van Brandon Ormonde-Ottewill binnen en diep in blessuretijd maakte Mats Wieffer er ook nog 0-2 van. Een pijnlijk resultaat voor Volendam, dat de subtop in de Keuken Kampioen Divisie voorlopig uit het hoofd moet zetten.

Wedden

Meer odds

Roda JC - Jong PSV 5-1
In Limburg liet Roda JC geen spaan heel van de talenten van PSV. Binnen twintig minuten had Patrick Pflücke al twee keer gescoord en toen wisten de Eindhovenaren dat het een lastig karwei zou gaan worden. In het restant van de wedstrijd kwamen Thijmen Goppel, Fabian Serrarens en Danny Bakker nog tot scoren namens de Limburgers. Fodé Fofana redde de PSV-eer.