Buitenspel: Spartak-aanvoerder vraagt waar Promes blijft en krijgt reactie

Buitenspel: Spartak-aanvoerder vraagt waar Promes blijft en krijgt reactie

06-02-2021 11:33 Laatste update: 11:46
48

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Promes reageert gevat op vraag Spartak-speler
'Stop met het laten zien van onzin, waar is Quincy Promes?' Die vraag stelde aanvoerder Georgi Dzhikiya op Instagram onder een post van zijn club Spartak Moskou. Promes reageerde daar zelf onder met een vuuremoji en twee ogen. Veelzeggend, vinden de supporters en de Russische media, die daar gretig mee uitpakken. Promes lijkt zijn reactie inmiddels weer verwijderd te hebben. Het is geen geheim dat de Ajax-speler de stap naar Rusland graag wil maken. 

Wedden

Meer odds

De vraag is of Promes de transfer naar Spartak überhaupt nog gaat maken. Ajax en Spartak leken een akkoord te hebben, maar de club uit Rusland lijkt toch wat terug te krabbelen vanwege het steekincident waarin Promes een verdachte is. Spartak wil niet alle risico's op zich nemen voor het geval Promes veroordeeld wordt. De Russische transfermarkt is nog tot 25 februari open.