Grappende RKC-trainer Grim: Ik zei nog toen hij erin kwam: niet weer, hè?

Grappende RKC-trainer Grim: "Ik zei nog toen hij erin kwam: niet weer, hè?"

06-02-2021 18:05
7

Fred Grim schrok even toen hij zag dat Reza Ghoochannejhad zich klaar aan het maken was voor een invalbeurt tegen RKC Waalwijk. Vorig jaar viel de spits ook al in tegen RKC en scoorde hij maar liefst vier keer.

En dit seizoen scoort Ghoochannejhad ook regelmatig nadat hij invalt. "Ik zei nog toen hij erin kwam: niet weer, hè? Ik wist ook wel dat hij het dit seizoen ook al een paar keer heeft laten zien als invaller. Gelukkig pakte het vandaag goed uit voor ons, maar we weten dat hij het kan", aldus Grim tegen Voetbal International.

RKC Waalwijk en PEC kwamen zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. RKC speelt dit seizoen wel vaker gelijk en speelt regelmatig behoorlijk, maar wint maar niet. "Zo is het natuurlijk wel", zegt Grim bij ESPN.

"Het is lekker als je een keer wint, dan krijg je in een keer een klap. Dat heeft Fortuna Sittard voor de winterstop gedaan en dan schiet het op. Maar ik vind dat we ons vast kunnen houden aan het goede spel. Het team groeit en de spelers ontwikkelen zich goed."