'Cambuur gaat na dit seizoen pas om de tafel met steunpilaar'

'Cambuur gaat na dit seizoen pas om de tafel met steunpilaar'

06-02-2021 22:20 Laatste update: 23:21
32

Na dit seizoen gaan SC Cambuur en Robert Mühren met elkaar onderhandelen over een nieuw contract voor de 32-jarige spits. Op dit moment huren de Leeuwarders Mühren voor het tweede seizoen op rij van Zulte Waregem.

Daarbij loopt contract van Mühren bij Zulte Waregem af na dit seizoen. In gesprek met Voetbal International geeft Foeke Booy, de technisch manager van Cambuur, aan dat zijn club een duidelijke afspraak heeft gemaakt samen met Mühren. Club en speler gaan na dit seizoen pas in gesprek over een mogelijk verlengde samenwerking.

Cambuur zal Mühren ongetwijfeld willen verleiden om langer bij de club te blijven. Met 21 goals uit 21 wedstrijden heeft de spits een grote bijdrage aan de goede resultaten van Cambuur dit seizoen. De Leeuwarders bezetten namelijk de koppostitie in de Keuken Kampioen Divisie en liggen daarmee op koers voor promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Henk de Jong heeft een voorsprong van drie punten op nummer twee Almere City en nummer drie De Graafschap.