Avondwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie definitief afgelast door de KNVB

Avondwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie definitief afgelast door de KNVB

Gepubliceerd: maandag 8 februari 2021 om 11:11ma 08-02-2021 om 11:11

Laatste update: maandag 8 februari 2021 om 11:12ma 08-02-2021 om 11:12

De KNVB heeft door het winterse weer in Nederland een streep gezet door de wedstrijden Jong FC Utrecht-FC Dordrecht en Jong Ajax-SC Cambuur, die maandagavond op de planning stonden. De Nederlandse voetbalbond gaat op zoek naar een nieuwe datum voor bovengenoemde wedstrijden.

Heel verrassend is het natuurlijk niet, omdat de voetbalbond eerder al een streep zette door alle wedstrijden die zondag op het programma stonden. Door de sneeuwval en de vorst van de afgelopen dagen zijn de velden onbespeelbaar en gaan de twee maandagavondwedstrijden dus niet door.

Ondanks de afgelasting blijft Cambuur voorlopig de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, omdat de wedstrijd van naaste belager Almere City zondagmiddag ook niet door ging. De huidige nummer drie, De Graafschap, kwam dit weekend wel in actie. De Superboeren wonnen zaterdagmiddag met 2-3 van FC Den Bosch en komen door die zege op drie punten van koploper Cambuur, met een wedstrijd meer gespeeld. Almere heeft eveneens een achterstand van drie punten, maar heeft net als Cambuur één wedstrijd minder gespeeld dan De Graafschap.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws