Van de Beek schuift plekje op door blessure bij Pogba: 'Zal een paar weken duren'

Van de Beek schuift plekje op door blessure bij Pogba: 'Zal een paar weken duren'

08-02-2021 16:12
55

Manchester United moet het de komende wedstrijden stellen zonder Paul Pogba. De Fransman heeft een dijbeenblessure opgelopen en dat kan kansen bieden voor Donny van de Beek.

Pogba speelde afgelopen weekend een goede eerste helft tegen Everton, maar moest na 39 minuten geblesseerd het veld verlaten. Die kwetsuur zal de middenvelder een paar weken aan de kant houden. "Hij is aan zijn herstel begonnen met de medische staf en we krijgen hem terug wanneer het veilig is", laat manager Ole Gunnar Solskjaer weten op de website van United.

Wedden

Meer odds

De Noor zal zijn Franse middenvelder gaan missen. "Natuurlijk was hij de laatste weken erg belangrijk voor ons en we gaan nu ook geen risico met hem nemen. Het zal zeker een paar weken duren. Niemand wil geblesseerd raken en zeker niet nu Paul in zo'n goede fase zit. Wij moeten desondanks zo veel mogelijk punten proberen te pakken."

De afwezigheid van Pogba kan er voor zorgen dat Van de Beek meer speeltijd krijgt op Old Trafford. De voormalig Ajacied houdt voornamelijk de bank warm, maar wellicht gloren er nu speelminuten. Zijn concurrenten zijn Fred, Nemanja Matic, Scott McTominay en Bruno Fernandes.