'The sky is the limit voor Lang, hij gaat transfer maken naar een topcompetitie'

'The sky is the limit voor Lang, hij gaat transfer maken naar een topcompetitie'

09-02-2021 07:35
61

Noa Lang is een openbaring bij Club Brugge en verdient een kans in het Nederlands elftal. Dat stelt voormalig Rode Duivel Marc Degryse, die geen enkele twijfels kent over de kwaliteiten van de oud-Ajacied.

"Een verrijking. Een attractie. Een jongen die schoonheid koppelt aan efficiency", vertelt Degryse in het Algemeen Dagblad. "Alleen al vanwege zijn aanwezigheid is het zuur dat fans niet naar het stadion mogen. Ik hoor jullie over wie met Oranje naar het EK moet: Calvin Stengs, Steven Berghuis, Quincy Promes. Jullie vergeten de belangrijkste: Lang. Hij is echt beter. We genieten ongelooflijk van hem."

Lang werd al drie keer op rij uitgeroepen tot beste speler in België. Aan de 21-jarige aanvaller, gehuurd van Ajax met verplichte koopoptie van zes miljoen euro, hangt inmiddels een prijskaartje van zo'n dertig miljoen. Degryse verwacht dat hij spoedig weer vertrekt bij Club Brugge. "Lang gaat een transfer maken naar een internationale topcompetitie. The sky is the limit voor hem, dat geloof ik echt. Maar als het aan mij ligt blijft hij nog even hier. Met zijn aanvallende en avontuurlijke spel geeft Lang het Belgische voetbal enorm veel kleur."