Tagliafico heeft nieuwe look: 'Als het goed is draag ik hem maar een paar weken'

Tagliafico heeft nieuwe look: 'Als het goed is draag ik hem maar een paar weken'

09-02-2021 23:11 Laatste update: 10-02-2021 11:57
22

Nicolás Tagliafico merkt dat er meer ogen op Ajax zijn gericht dan op andere clubs in Nederland. De Argentijnse verdediger stelt dat die druk Ajax sterker maakt. Tagliafico vertelt ook wat over zijn nieuwe look.

"Als je bij een club als Ajax zit, de grootste club van Nederland, dan zijn altijd alle ogen op jou gericht", vertelt Tagliafico in gesprek met de clubkanalen van Ajax. "Elk nieuwtje is hier groter dan bij een andere club. Dat is normaal, dat is de druk die bij ons past. Het is ook goed voor ons, het maakt ons sterker."

In de wedstrijd tegen Willem II liep Tagliafico een wond aan zijn oog op, waardoor hij de topper tegen AZ moest laten schieten. In de bekerkraker tegen PSV lijkt de linksback weer zijn opwachting te kunnen maken. "Het herstel is erg snel gegaan. Mijn zicht is nog perfect. Ik moet alleen voorzichtig zijn en mijn oog beschermen."

Het beschermen van zijn oog doet Tagliafico door een bril tijdens het voetballen te dragen. "Het is zaak voor mij om te wennen aan de bril. Als het goed is draag ik hem maar een paar weken."