Sneijder wilde één euro betalen voor Den Bosch: 'Maar nu ligt alles op straat'

Sneijder wilde één euro betalen voor Den Bosch: 'Maar nu ligt alles op straat'

10-02-2021 14:10
78

Wesley Sneijder wilde FC Den Bosch met een symbolisch bedrag van één euro overkopen, maar maakt nu pas op de plaats. De gewezen international heeft samen met handelspartner Ebert Dollevoet de onderhandelingen stopgezet.

Er lekte vertrouwelijke informatie over de onderhandelingen uit en dat zint Sneijder en Dollevoet niet. "Een principekwestie", zegt laatstgenoemde tegenover de NOS. Hij wil de noodlijdende club er bovenop helpen en Sneijder vervolgens als technisch directeur aanstellen. "Nog geen 24 uur na onze gesprekken met de club lag alles op straat."

Dollevoet laat weten dat hij hoopt dat de gesprekken volgende week kunnen worden hervat. "Gelukkig hebben we een groot deel nog niet prijsgegeven. Ze hebben nu de tijd dit intern op te lossen, we gaan bij deze mensen niet zomaar meer ons hele netwerk op tafel gooien."

Het is nog maar de vraag of beide partijen weer tot elkaar komen. Ondertussen zijn er meerdere kapers op de kust die de Bossche voetbalclub willen overnemen. "Wat de reden is dat zich ineens meerdere investeerders aandienen, weet ik ook niet", zegt Dollevoet. "Maar voor ons is wel duidelijk dat het plan dat wij met FC Den Bosch voor ogen hebben zich onderscheidt van alle andere. Wij willen namelijk de club de club laten, vooral dat is het belangrijkste."